Doar un egal la Odorhei, dupa un meci foarte bun facut de echipa noastra.

Echipa noastra a disputat aseara la Odorhei meciul din etapa a noua a ligii intai de futsal.

Robert Lupu, care si-a sarbatorit ziua de nastere in ziua meciului, a ales urmatoarea formula de start: Giurcanu- Alcantara (C), Matei, Lupu, Valadares.

In primele secunde ale meciului, gazdele au avut doua ocazii, dar apararea noastra a reusit sa nu primeasca gol. Elevii lui Robert Lupu au preluat initiativa si au inceput asaltul la poarta adversarilor. In minutul 1, Matei nimereste bara cu un sut de la 8 metri, ca apoi, peste mai putin de un minut, sutul lui Alcantara sa fie respins de catre portar.  Cea mai mare ocazie i-a apartinut lui Robert Lupu, care trimite putin pe langa poarta goala din 4 metri cu piciorul stang, dupa o combinatie fulgeratoare a jucatorilor nostri. Gazdele au inceput sa fie din nou prezente in atac, dar Giurcanu a reusit sa apere in situatie de unul contra unul, ca apoi Janjic si Alcantara sa plece pe contraatac. Cand Janjic a ajuns in zona de 9 metri in terenul advers, acesta este faultat clar de la spate, insa arbitrii nu ofera nimic. Asaltul nu s-a oprit aici, Oliveira suteaza superb din voleu dupa un corner, dar portarul respinge, ca apoi portarul adversarilor sa se remarcheze din nou la sutul lui Matei, sut pe care il scoate de la vinclul portii. Janjic si-a aratat calitatile de pivot, dupa ce s-a intors spre poarta cu un adversar in spate si a sutat direct, sut insa resping in corner. Din cornerul rezultat, Matei primeste o minge la 12 metri, iar sutul sau trece milimetric pe langa poarta. Acelasi Matei avea sa ii ofere la marginea careului o pasa lui Robert Lupu, care il pacaleste pe portar cu o executie cu calcaiul pe langa acesta, dar portarul s-a redresat si a reusit sa retina mingea inainte de a intra in poarta. In minutul 13, Manya de la Odorhei il loveste cu cotul in fata pe Oliveira si primeste cartonas rosu, moment in care publicul incepe sa scandeze din nou catre jucatorii brazilieni cu apelativul “tigani”. Peste doua minute, Robert Lupu deschidea scorul, dupa ce a primit o pasa pe bara a doua, insa avantaju a durat doar doua minute, Odorhei egaland, iar la pauza scorul era 1-1.

Repriza a doua a fost aproape identica cu prima, echipa noastra atacand, avand ocazii foarte mari, ocazii care s-au razbunat, pentru ca Odorhei avea sa preia conducerea, dupa o neatentie in aparare. Echipa noastra a inceput sa forteze egalarea, Janjic a trimis dintr-un metru direct in portar, Savio rateaza singur cu portarul, ca apoi sa trimita puternic in bara. Cu 4 minute inainte de final, Oliveira marcheaza cu un sut superb de la 16 metri, trimitand un sut puternic pe jos plasat langa bara. In ultimele minute, echipa noastra a fortat victoria, avand ocazii mari, dar si doua lovituri de penalitate clare, care au fost refuzate. Cele mai mari ocazii au fost in ultimele 30 de secunde. Prima data, Matei trimite o pasa in fata portii, iar Savio incearca sa inscrie printr-o alunecare, dar mingea ii sterge varful ghetei si nu reuseste sa o trimita in poarta. Tot Savio a avut si ultima mare ocazie, imediat dupa ce a ratat milimetric golul victoriei, acesta isi preseaza un adversar aflat in careu,care incearca sa degajeze, iar Savio reuseste sa blocheze degajarea si sa devieze mingea periculos spre poarta, dar portarul a retinut.

Scor final 2-2, un rezultat care nu ne multumeste, insa la cum a decurs jocul si la ce atitudine au avut jucatorii, putem spune ca suntem pe drumul cel bun.

 

  Incidentele din tribuna au fost filmate si vor fi analizate de catre conducerea clubului.

Ce s-a intamplat in tribune la acest meci este inacceptabil, publicul scandand si injurand impotriva Romaniei, facandu-i pe jucatorii brazilieni “tigani” si aruncand cu obiecte in teren, in special catre banca noastra de rezerve.

Tot ce s-a intamplat a fost filmat de catre echipa noastra, iar conducerea va analiza toate filmarile si pozele, ca apoi filmarile sa fie trimise Comisiei de Disciplina a FRF.

Leave us a reply

Loading...