Ghinion incredibil! Infrangere la limita, dupa o revenire spectaculaosa.

Echipa noastra a disputat astazi primul meci din Liga I de futsal, impotriva principalei contracandidate la titlu, Autobergamo Deva.

Elevii lui Robert Lupu au inceput mai slab meciul, insa ocazii au fost de ambele parti, cele mai mari ocazii fiind ale jucatorilor nostri.

Deva a deschis scorul prin antrenorul-jucator Florin Ignat, care inscrie norocos cu un sut de la distanta mascat de doi jucatori, la care Giurcanu n-a avut timp sa reactioneze. Echipa noastra a inceput din nou sa atace poarta devenilor, insa tot adversarii nostri au inscris, din 10 metri, prin Cristian Matei. Deva mai primeste o lovitura de la 10 metri, dupa ce in prima faza Milos Simic este faultat, iar apoi Florin Matei isi agata un adversar de tricou, iar arbitrii ofera usor a doua penalitate, salvata insa de Vasile Giurcanu. Cu cateva secunde inainte de finalul primei reprize, un jucator devean aluneca si impingea mingea in afara terenului, insa arbitrii refuza sa sanctioneze greseala, care ar fi fost a sasea, iar echipa noastra ar fi avut sansa sa se apropie la un singur gol.

Dupa schimbarea  tacticii, elevii lui Robert Lupu au intrat in forta in actul secund, avand ocazii mari, insa suturile au fost blocate de jucatorii adversi sau de portar, iar in doua randuri bara avea sa se opuna. Rakic pierde mingea in zona centrala, iar Vasile Giurcanu este invins de Coco, care face 0-3. Festivalul ratarilor a continuat la poarta devenilor, care au avut astazi alaturi de ei un noroc cum rar vom mai vedea, bara opunandu-se de inca patru ori, iar suture jucatorilor nostri trecand milimetric pe langa poarta in sase randuri pana la finalul timpului de joc. Diferenta avea sa o reduca Savio Valadares, dupa o combinatie superba facuta de jucatorii nostri. Cateva secunde mai tarziu, Milos Simic isi evita un adversar in careu, insa este faultat de hn adversar, care ar fi meritat cartonasul rosu, insa arbitrii au refuzat sa il elimine, probabil compensand cotul pe care Rakic l-a aplicat unui adversar in prima repriza. Penaltyul a fost transformat fara emotii de Slobodan Janjic, care a trimis direct in vinclul portii. Intr-un interval de doar 3 minute de la marcarea golului de 2-3, echipa noastra putea egala, chiar putea sa isi faca un avans considerabil, dupa ce Savio a ratat de trei ori cu Vlad Iancu, iar bara avea sa se opuna de inca doua ori, echipa noastra avand sansa sa ia un avans de minim 2-3 goluri. Pana la final jocul nu s-a schimbat, echipa noastra nimerind din nou bara de cateva ori si avand in continuare alte ocazii foarte mari.

Scor final 2-3, dupa un meci in care adversarii nostri au reusit sa marcheze fara sa isi creeze proprile ocazii, profitand de cateva greseli si de noroc, iar echipa noastra urmeaza sa joace la Dunarea Calarasi.

Multumim publicului prezent, multumim jucatorilor de la ACS Poli Timisoara, care ne-au sustinut astazi, ne pare rau ca v-am dezamagit, insa campionatul este lung, iar sezonul acesta va promitem ca la final ne vom bucura toti de o performanta foarte buna. Va asteptam in continuare sa fiti alaturi de noi, va promitem ca nu va vom dezamagi!

Leave us a reply

Loading...