O noua victorie in meciurile amicale! Muncitorul Resita 1-7(0-4) Informatica Timisoara

Echipa noastra a disputat in aceasta dimineata un meci amical, la Resita, impotriva echipei locale Muncitorul. Elevii lui Robert Lupu s-au impus cu scorul de 7-1, dupa ce la pauza echipa noastra conducea cu 4-0.
Din lotul echipei a lipsit la acest meci Vasile Giurcanu, care astazi a facut un pas important in viata sa, goalkeeperul echipei noastre insurandu-se astazi. Cu aceasta ocazie, ii uram casa de piatra si mult succes in viata!
Robert Lupu a ales sa inceapa cu Antti Koivumaki in poarta, iar pe teren a trimis linia de sarbi, formata din Slobodan Rajcevic, Slobodan Janjic, Stefan Rakic si Milos Simic.
Dupa un inceput mai slab al echipei noastre, Muncitorul a atacat si a avut cateva ocazii importante, nu multe la numar, insa resitenii nu au putut invinge apararea puternica a formatiei noastre, iar Antti Koivumaki s-a descurcat excelent la putinele interventii pe care le-a avut de facut. Scorul avea sa fie deschis de catre Felipe Oliveira, dupa o combinatie spectaculoasa de pase a jucatorilor nostri. Tot dupa o combinatie fulgeratoare, Savio a reusit sa majoreze scorul, Milos Simic oferind pasa decisiva. Ultimele doua goluri ale primei reprize aveau sa fie marcate de Milos Simic si Stefan Rakic.
In repriza a doua, a fost trimisa din nou linia de sarbi, iar Antti Koivumaki a fost inlocuit de Theodor Lungu.
Resitenii au inceput tare si in debutul reprizei secunde. Un adversar scapa singur spre poarta noastra pe lateral, insa Theodor Lungu respinge cu piciorul, insa mingea a ramas in careu, dar Felipe Oliveira a trimis mingea afara si a indepartat pericolul. Resitenii recupereaza mingea la mijlocul terenului, insa Theodor Lungu intervine printr-o alunecare, iar mingea ajunge imediat in posesia noastra, iar imediat a fost marcat pe contraatac golul de 5-0, care a fost marcat de Thiago Alcantara. Resitenii au fortat golul de onoare, insa Theodor Lungu a pastrat scorul neschimbat, avand inca 4 interventii importante. Tot echipa noastra a fost cea care a marcat, prin Valentin Ilas. Pana la urma, Muncitorul a marcat golul de onoare, pe un contraatac trei contra unu, finalizat cu emotii de catre resiteni, deoarece noul intrat in poarta Roberto Voin a fost foarte aproape de a intercepta pasa decisiva, dupa ce a anticipat foarte bine cursul fazei. Muncitorul a continuat sa forteze in atac, insa Roberto Voin a parat in doua faze consecutive foarte bine, prima data scotand un sut de la 10 metri plasat langa bara cu un plonjon, apoi la faza imediat urmatoare respingand mingea cu un spagat. Ultimul cuvant de spus in aceasta partida l-a avut echipa noastra. Resitenii au scos portarul, iar sutul trimis de acestia a fost retinut de Roberto Voin, care a fost aproape de a marca cel mai frumos gol al meciului, insa mingea trimisa din propriul careu a trecut milimetric pe langa poarta Muncitorului, iar ultimul gol al partidei a fost marcat de Slobodan Rajcevic, care l-a executat pe portarul resitean cu o scarita, dupa o pasa lunga si precisa primita de la nou venitul Ivascu Laurian, in varsta de 19 ani, international de tineret, ultima data jucator la Concordia Chiajna.
Scor final 7-1, iar ultimul examen pe care echipa noastra il va avea va fi marti, in Serbia, impotriva echipei din Belgrad.
Primul meci oficial, etapa intai din Liga I, se va disputa pe 5 septembrie, de la ora 17:00, impotriva echipei Autobergamo Deva. Mai multe detalii despre prima etapa a campionatului vor aparea in urmatoarele zile pe siteul nostru.

Leave us a reply

Loading...