Victorie importanta impotriva liderului.

Jucatorii nostri au obtinut o victorie foarte importanta, impotriva liderului clasamentului, United Galati, administrandu-le galatenilor primul esec din acest sezon.
Echipa noastra a inceput cu Annti Koivumaki in poarta, iar pe teren au fost introdusi Slobodan Rajcevic, Milos Simic, Florin Matei(C) si Robert Lupu.
Elevii lui Robert Lupu puteau deschide scorul dupa doar un minut si jumatate, avand doua ocazii mari la rand, antrenorul-jucator al formatiei noastre sutand in portarul Wellington, ca apoi mingea sa fie deviata la Simic, care suteaza imediat, dar mingea este retinuta de portarul brazilian din poarta galatenilor. United a incercat sa inscrie pe contraatac, dar centrarile lungi au fost interceptate de Koivumaki, care a parasit poarta pentru a indeparta pericolul. Koivumaki s-a descurcat foarte bine si la suturile galatenilor, parand toate executile. Rajcevic a sutat dupa un corner puternic, la coltul scurt, insa Wellington a salvat. Galatiul a plecat din nou pe contraatac, iar de aceasta data Moldoveanu trimite in bara, ca peste doar un minut Rajcevic sa nimereasca si el bara cu un sut puternic. Galatenii au nimerit din nou bara, iar Wellington a aparat sutul lui Rakic. In minutul 16, pe un contraatac, Matei ii trimite o pasa lui Alcantara, care se afla in situatie de singur cu portarul. Brazilianul din poarta galatenilor incearca sa isi blocheze adversarul, iar cei doi se ciocnesc foarte puternic, Wellington fiind lovit in fata cu soldul de Alcantara. Portarul galatenilor a ramas inconstient pe teren, suferind o comotie. A fost transportat imediat la spital, iar din informatile primite, starea acestuia este stabila. In minutul 18, Rajcevic scoate o lovitura libera, pe care o executa puternic langa bara, de unde Milos Simic trimite in poarta, facand 1-0, scor cu care s-a intrat la vestiare.
In repriza a doua, United a cautat egalarea, iar in primele minute, poarta echipei noastre a fost amenintata de catre atacurile adversarilor, dar apararea si-a facut treaba, iar tabela a ramas neschimbata. In minutul 25, Matei este faultat la 15 metri de poarta adversa, obtinand o lovitura libera. Cu un elan mare, Matei suteaza direct de la mare distanta spre poarta, trimitand mingea direct in vinclul portii galatenilor. Scorul putea lua proportii, dar din pozitii foarte bune, jucatorii nostri au sutat direct in portarul galatean. Scorul final a fost stabilit de Oliveira, care deviaza in poarta degajarea portarului galatean.
Scor final 3-0 pentru Timisoara, iar echipa noastra se afla acum pe locul trei, la sase puncte de liderul United, care are insa un meci in plus.
Prima echipa va avea urmatorul meci joi, de la ora 18:00, la Resita.
Pana atunci, Informatica U19 are meci maine, de la ora 20:00, la Arad, jucand impotriva celor de la Soimii Simand.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Loading...