Victorie importanta in deplasarea de la Iasi.

Echipa noastra a obtinut ieri un succes important, impotriva celor de la CSM Poli Iasi, cu scorul de 3-6, reusind prima victorie din deplasare.
Dupa inceputul ratat de campionat, echipa noastra a reusit sa lege doua victorii la rand, iar acum sperantele revenirii la forma normala a echipei au crescut considerabil.
Chiar daca diferenta pe tabela a fost de trei goluri, meciul nu a fost atat de usor.      In minutul 4, Iasi a deschis scorul prin fostul nostru jucator Gabriel Dobre, care acum indeplineste functia de antrenor-jucator la echipa ieseana. Doar 4 minute a durat avantajul iesenilor, care s-au vazut egalati dupa ce Florin Matei a marcat. Elevii lui Robert Lupu au trecut in avantaj in minutul 15, Felipe Oliveira marcand pentru 1-2. In minutul 18, Florin Matei avea sa semneze dubla si sa stabileasca scorul pauzei, 1-3 pentru formatia noastra.
Iesenii au inceput tare a doua repriza, iar in minutul 24 au redus din diferenta. Peste doar doua minute, Slobodan Rajcevic a refacut avantajul de doua goluri, ca apoi peste alte doua minute sa faca si el dubla si sa duca scorul la 2-5. Cu 4 minute inainte de final, iesenii au marcat pentru a treia oara, insa scorul final avea sa fie stabilit de catre echipa noastra, Savio Valadares inchizand tabela la 3-6.
O victorie importanta pentru echipa noastra, o victorie cu care speram sa ne revenim la forma din sezonul trecut.

Urmatorul meci va avea loc luni, in Sala Constantin Jude, de la ora 18:00, impotriva celor de la Spicom Sf. Gheorghe.

Pana atunci, echipa a doua va juca in deplasare vineri, de la ora 20:00, impotriva celor de la Bukovina Vicov. Mai multe detalii despre meciul echipei a doua vor aparea in urmatoarele zile.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Loading...