Victorie in primul meci de pregatire pentru echipa noastra. Maine urmeaza finala Cupei Timisoara.

   Echipa noastra a reusit o victorie frumoasa in fata campioanei Macedoniei, Zelezarec Skopje, in al doilea meci al zilei la “Cupa Timisoara”. Cele trei noi achizitii, Milos Simic, Slobodan Rajcevic si Antti Koivumaki au evoluat in aceasta partida, Milos Simic reusit sa semneze o dubla la primul meci in tricoul echipei noastre.
    Robert Lupu a ales sa inceapa cu Vasile Giurcanu in poarta, iar pe teren au fost introdusi Stefan Rakic, Slobodan Janjic, Milos Simic si Slobodan Rajcevic.
   Echipa noastra a inceput tare meciul, iar in minutul 2, Milos Simic inscrie primul gol in tricoul alb-violet, cu o executie spectaculoasa din voleu, la coltul scurt. Doar un minut mai tarziu, Slobodan Rajcevic a avut si el sansa de a marca la debut, dupa o faza spectaculoasa realizata de echipa noastra, la sfarsitul careia Rajcevic a fost lasat singur cu portarul advers, care s-a opus golului. Abia dupa jumatatea reprizei, macedonienii au pus in pericol poarta aparata de Giurcanu, insa portarul echipei noastre a fost la post. Cea mai mare ocazie pe care adversarii nostri au avut-o a fost pe u contraatac, insa Slobodan Janjic a reusit sa scoata de pe linia portii, iar scorul pauzei a fost 1-0. La iesirea de la vestiare, Zelezarec a fortat in atac, insa apararea echipei si Vasile Giurcanu au fost de neinvins. Felipe Oliveira a marcat pentru 2-0, dupa ce sutul sau deviat n-a putut fi aparat de portarul advers. Zelezarec a redus din diferenta pe un contraatac, dupa ce Giurcanu a scos in prima faza, insa mingea a intrat in poarta. Milos Simic a marit din nou diferenta, dupa ce sutul lui Slobodan Janjic a fost respins de catre portar in fata, acolo unde se afla internationalul sarb, care a facut dubla la debut. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Felipe Oliveira, care a facut si el dubla trimitand din jumatatea proprie in poarta goala dupa ce Zelezarec utiliza portarul-jucator.
    Maine de la ora 18:00, echipa noastra va juca finala turneului impotriva sarbilor de la Deus Sremska Mitrovica.
    Finala mica va avea loc de la ora 16:00, unde Autobergamo Deva intalneste Zelezarec Skopje.

Related Post

Leave us a reply

Loading...