Victorie in ultimul amical! Urmeaza derbyul cu Deva din prima etapa.

Echipa noastra s-a impus in ultimul joc de pregatire, cu scorul de 2-7, impotriva castigatoarei Cupei Serbiei, nou-promovata in prima liga, KMF Euro Motus, meci disputat la Belgrad.

Echipa noastra nu l-a putut folosi astazi pe Antti Koivumaki, care a fost convocat la nationala Finlandei.

Robert Lupu i-a trimis in teren in debutul partidei pe Vasile Giurcanu – Slobodan Janjic, Stefan Rakic, Milos Simic si Slobodan Rajcevic.

Dupa oboseala acumulata de pe drum, baietii nostri au inceput mai slab meciul, iar prima repriza a fost echilibrata, ambele echipe avand cateva ocazii, la poarta noastra Vasile Giurcanu a reusit sa intervina foarte bine de fiecare data. De asemena, fiecare echipa a nimerit bara o data. Scorul avea sa fie deschis in minutul 18, de Slobodan Rajcevic, care a marcat direct din lovitura libera, cu un sut puternic.

Dupa pauza, elevii lui Robert Lupu au intrat mai bine pe teren, iar jocul a inceput sa functioneze normal, iar la prima faza de atac, Rajcevic face dubla, dupa ce isi depaseste un adversar la mijlocul terenului, pe partea dreapta, iar acesta scapa singur cu portarul si il executa cu un sut puternic si bine plasat pe coltul lung, langa bara. Cel mai frumos gol al partidei, golul de 0-3, a fost de Slobodan Janjic, care primeste o centrare din corner si suteaza din prima si trimite mingea puternic langa bara. Sarbii au reusit sa reduca din diferenta, facand 1-3, dar imediat dupa, Florin Matei isi umileste 3 adversari si il invinge pe portarul sarb dupa o cursa pornita din propria jumatate de teren. Golurile de 1-5 si 1-6 au fost marcate de Stefan Rakic si Savio Valadares. La 1-6, sarbii au folosit portarul jucator, reusind sa isi creeze o ocazie mare, insa sutul trimis de portarul jucator a fost respins de Thedor Lungu, intrat intre buturi pe finalul partidei. Pana la urma, sarbii au marcat si golul doi, dupa ce defensiva noastra a fost surprinsa, iar eforturile lui Slobodan Rajcevic si Theodor Lungu nu au putut evita golul. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Milos Simic, in ultima secunda de joc, jucatorul echipei noastre marcand din lateral cu un sut plasat la coltul lung de la 8 metri de poarta.

Scor final 2-7 pentru echipa noastra, iar acum jucatorii nostri asteapta derbyul cu Autobergamo Deva din prima etapa a Ligii I, ce va avea loc in Sala Constantin Jude, luni, de la ora 17:00.

Leave us a reply

Loading...