Victorii pentru ambele echipe in weekendul trecut.

CS Informatica Timisoara 8-0(4-0) CFF Clujana

Elevii lui Robert Lupu au obtinut prima victorie din noul sezon, dupa inceputul slab de campionat. O victorie de moral, care speram sa ajute la increderea jucatorilor nostri pentru urmatorul meci greu, pe care echipa noastra il va disputa luni, la Iasi.

In meciu cu Clujana, marcatorii au fost Savio Valadares, Thiago Alcantara, Slobodan Rajcevic, Slobodan Janjic, Valentin Ilas, Robert Lupu, din nou Savio Valadares, iar scorul final l-a stabilit Stefan Rakic.

Lotul utilizat a fost:

Antti Koivumaki, Vasile Giurcanu, Theodor Lungu, Roberto Voin – Stefan Rakic(C), Robert Lupu, Valentin Ilas, Slobodan Janjic, Slobodan Rajcevic, Thiago Alcantara, Savio Valadares, Felipe Oliveira.

 

CS Informatica Timisoara II 6-2(3-1) AS Inter Gheorgeni

Echipa a doua a debutat cu un succes categoric impotriva uneia dintre cele mai experimentate echipa din a doua liga.

Antrenorul Sorin Daea a reusit in doar o saptamana sa creeze un grup de jucatori tineri de valoare, care au facut fata cu brio in acest meci, profitand si de ajutorul adus de Florin Matei, care a evoluat pentru a doua echipa.

Datorita marcatorilor Florin Matei(doua goluri), Ivascu Laurian, Apostol Roberto, Barbura Daniel Cristian si Nicola Paul si a portarilor care au avut evolutii foarte bune, Theodor Lungu si Roberto Voin, echipa a doua se afla pe locul intai dupa prima etapa, insa drumul pentru tinerii nostri jucatori este lung, iar noi speram la o clasare cat mai buna la finalul sezonului.

Primul 5 folosit de antrenorul Sorin Daea a fost: Theodor Lungu- Florin Matei(C), Ivascu Laurian, Barbura Daniel Cristian, Apostol Roberto.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Loading...